Abonnement for skole og utdanning

For å tegne skole-/studentabonnement på Byggforskserien må man tilby studiepoenggivende utdanning på videregående skole, fagskole, høgskole eller universitet.

Vi har tre alternative måter å gi utdanningssteder tilgang på:

1. Skoleabonnement med studentlisenser
Utdanningsstedet tegner et skoleabonnement for studenter og lærere, er selv administrator for løsningen og betaler hele regningen. Utdanningsstedets administrator fordeler brukerlisenser til hver elev, sletter og bestiller nye lisenser etter behov. Abonnementet fornyes automatisk for ett år av gangen, med mindre det blir sagt opp skriftlig. Minimum antall lisenser er 10.
Ordinære abonnementsvilkår.
Pris per bruker: kr 349,- eks.mva Byforskserien Komplett (2024-pris)
Pris per bruker: kr 79,- eks mva Byggebransjens Våtromsnorm
 
Kjøp skoleabonnement: ta kontakt med oss på tlf. 40 00 38 38 eller på epost kundeservice@byggforsk.no
 
 
2. Skoleabonnement for lærere/ansatte
Utdanningsstedet tegner et ordinært abonnement med ønsket antall lærerlisenser, er selv administrator for løsningen og betaler hele regningen. Vi gir 50 % rabatt på ordinære priser. Rabatten forutsetter abonnement på Byggforskserien Komplett. Abonnementet fornyes automatisk for ett år av gangen med mindre det blir sagt opp skriftlig.
Ordinære abonnementsvilkår.
Ordinære priser.

Kjøp skoleabonnement: ta kontakt med oss på tlf. 40 00 38 38 eller på epost kundeservice@byggforsk.no
 
 
3. Studentabonnement
For å få studentabonnement må utdanningsstedet ha gjort en studentavtale med SINTEF på forhånd. Studenten trenger en gyldig e-postadresse utstedt fra utdanningsstedet for å kunne kjøpe abonnementet. Som student kjøper man sin egen tilgang for 12 måneder av gangen. Perioden gjelder fra og med den måneden man kjøper tilgang og ett år frem. Studenten må selv aktivt fornye tilgangen for en ny 12 måneders periode. Vi tar kun betalt med kort.
Abonnementsvilkår for studenttilgang.
Pris per student: kr 349,- eks.mva. (kr 436,25,- inkl.mva.) (2024-pris)