Studentabonnement

Er du student på høyskole eller universitet? Vi tilbyr studenter tilgang til Byggforskserien og Byggebransjens våtromsnorm til sterkt redusert pris.

For å få studenttilgang må studiestedet ditt ha gjort en studentavtale med SINTEF på forhånd. Du trenger en gyldig e-postadresse utstedt fra studiestedet ditt for å kunne kjøpe abonnementet. Ta kontakt med studiestedet ditt dersom du ikke får kjøpt tilgang med e-postadressen din.


Som student kjøper du din egen tilgang for 12 måneder av gangen. Perioden gjelder fra og med den måneden du kjøper tilgang og ett år frem. Hvis du for eksempel kjøper tilgang i mars, gjelder tilgangen frem til mars neste år. Ved utgangen av perioden får du et varsel på e-post om at abonnementet er i ferd med å løpe ut, og at du aktivt må forlenge perioden ett år til hvis du ønsker det. Du må da betale for en ny 12 måneders periode. Du kan kun betale med kort.


Et studentabonnement gjelder i utgangspunktet for Byggforskserien. Du kan også, som et tillegg, kjøpe tilgang til Byggebransjens våtromsnorm.


Les abonnementsvilkårene for studentabonnement.

 
Pris for en bruker i 12 måneder (2024-priser):
Byggforskserien: kr 349,- eks.mva.
Tillegg for Byggebransjens våtromsnorm: kr 79,- eks.mva.
 
 
Skriv inn din student e-post adresse nedenfor for å verifisere at ditt studiested har en avtale med SINTEF.